Stoke Cityn manageri Mark Hughes on allekirjoittanut jatkosopimuksen, joka pitää hänet seurassa vuoteen 2019. 51-vuotias walesilainen aloitti nykyisessä työssään kaksi vuotta sitten. Alun perin Stoke tiedotti, että Hughesin sopimus ulottuisi vuoteen 2018, mutta virhe korjattiin nopeasti.

– Olen ilahtunut uudesta sopimuksesta. Mielestäni tämä on jännittävää aikaa Stoke Citylle. Jokainen näkee, että voimme kehittyä vielä lisää. Me haluamme nähdä, kuinka pitkälle voimme viedä seuran, Hughes sanoi BBC:n mukaan.

– Odotukset eivät haittaa minua. Mielestäni on tärkeää, että kannattajilla on uskoa, odotuksia ja toivoa. He haluavat nähdä, kuinka pitkälle voimme edetä, Hughes sanoi seuran verkkosivuilla.

Toimittajan sana

Hughesin aikakaudella Stoken pelitapa on muuttunut Tony Pulisin inhorealistisesta pelistä huomattavasti enemmän pallonhallinnan suuntaan. Syöttöpeli on muuttunut pelkkien pitkien pallojen hakemisesta monipuolisemmaksi. Hughesin aikana Stoke on pelannut paljon lyhytsyöttöjen kautta. Pelitapamuutos on ollut onnistunut, sillä viime kaudella Stoke sijoittui yhdeksänneksi ja tälläkin hetkellä joukkue on Valioliigassa sijalla 10. Viime kauden yhdeksäs sija oli seuran ensimmäinen top 10 -sijoitus Valioliigan aikakaudella.