Manchester Cityn manageri Manuel Pellegrini on saanut sympatiaa yllättävästä suunnasta.

Chelsean manageri José Mourinho on antanut tukensa chileläismanagerille, jonka pesti päättynee todennäköisimmin kauden jälkeen. Cityn kausi on ollut pettymys, eikä Etihad Stadiumilla enää haaveilla Valioliigan voitosta.

Pellegrini onkin saanut osakseen arvostelua – myös kovasanaista. Puheet ovat voimistuneet, kun tappiot ovat seuranneet toisiaan.

– Jokainen peli on vaikea. Olen yllättynyt siitä, että joukkue, joka on voittanut kaksi titteliä kolmeen vuoteen, joka on edelleen mestari ja kahden tittelin voittaja viime kaudelta, ja media voi tuoda tämän ryhmän helvettiin, Chelsea-luotsi sanaili ESPN:n mukaan.

– Näyttää kuin he eivät ansaitsisi kunnioitusta, aivan kuin he olisivat huonoja pelaajia ja manageri olisi huono ja että joukkue olisi katastrofi. Ja he ovat kuitenkin mestareita. En ymmärrä, Mourinho mietti.

Tällä kaudella mestaruus on valumassa Cityn sijaan Mourinhon luotsaamalle Chelsealle. Joukkueilla on 12 pisteen välinen ero sarjataulukossa.

– Jotkut seurat ja managerit eivät voita ja elämä jatkuu eteenpäin. Mutta kaverit Man Cityssä – näyttävät kuin he olisivat rikollisia, kun he eivät voita liigaa, Mourinho ihmetteli.

Chelsealle on mestaruuden kannalta tärkeä taisto lauantai-iltana Manchester Unitedia vastaan. Manchester Cityn ottelut jatkuvat sunnuntaina kotipelillä West Hamia vastaan.