Jonny Evans siirtyy Manchester Unitedista West Bromwichiin. Siirtosummaa ei kerrottu julkisuuteen. 27-vuotiaan topparin sopimus kattaa neljä kautta. West Brom vahvisti siirron verkkosivuillaan.

– Tämä on hyvä hankinta seuralle. Jonny tuo paljon kokemusta. Hän on pelaaja, jota olen seurannut jo jonkin aikaa, WBA:n manageri Tony Pulis sanoi seuran tiedotteessa.

Evans on Unitedin kasvatti, joka vietti manchesteriläisseurassa kaikkiaan kahdeksan vuotta. Unitedissa otteluita kertyi yhteensä 198, joista 19 viime kaudella. Unitedin lisäksi Evans on pelannut urallaan Royal Antwerpissa ja Sunderlandissa – molemmissa lainalla. Pohjois-Irlannin maajoukkueessa Evans on saanut vyölleen 42 ottelua.

Toimittajan sana

Evans on WBA:n tasoiselle joukkueelle hyvä puolustaja. Lähtökohtaisesti pohjoisirlantilainen on keskuspuolustaja, mutta hän voi pelata myös puolustuksen molemmilla laidoilla. Evans ei ole missään maailman eliittiä, mutta hän on tarpeeksi nopea, tarpeeksi vahva, tarpeeksi hyvä ilmassa ja tarpeeksi hyvä katkomaan syöttöjä. Yhteenvetona: Evans on tarpeeksi hyvä kaikessa.