Manchester United ei onnistunut vieläkään selättämään walesilaista peikkoaan. Swansea kiri toisella jaksolla viidessä minuutissa vierailijoidensa ohi ja nappasi täydet pisteet lukemin 3-0. Voitto oli walesilaisseuralle kolmas perättäinen Unitedista. Reitensä harjoituksissa loukannut Jefferson Montero ei ollut kotijoukkueen kokoonpanossa.

United sai jo alkuminuuteilla tilaisuuden avausmaaliin vapaapotkusta, kun Memphis Depay kaadettiin rangaistusalueen tuntumassa. Depayn matala yritys näytti uhkaavalta, mutta Lukasz Fabianski onnistui venymään hollantilaisen laukauksen eteen.

Avausjakson toisen vaarallisen tilanteen sai 27. minuutilla Swansea. Bafétimbi Gomis pyörähteli taitavasti Daley Blindin ohi ja kohdisti laukauksensa kohti United-maalia. Ranskalaisen veto osui vierailijoiden onneksi tolppaan ja avausmaali jäi syntymättä.

United otti johtoaseman toisen puoliajan alussa. 49. minuutilla Luke Shaw nousi vasemmalta Dwight Tiendallin ohi ja tarjoili syötön keskustaan Wayne Rooneylle. Rooney jatkoi pallon vielä Juan Matalle, joka täräytti laukauksensa Swansea-maalin ylänurkkaan. Maali oli Unitedin toinen oman pelaajan tekemä osuma koko kaudella.

Swansea tasoitti 61. minuutilla. Gylfi Sigurdssonin kierteinen keskitys tavoitti rangaistusalueen sisältä André Ayew’n, joka puski pomppivan pallon vasempaan takanurkkaan.

Tasoitus siirsi hallinnan isännille. Johtomaali syntyi vain viisi minuuttia myöhemmin. Ayew lähetti tarkan läpisyötön rangaistusalueen sisään, jonka Gomis ohjasi etutolpalta Sergio Romeron selän taakse. Samalla ranskalaisen maaliputki kasovi neljään otteluun.

Rooney sai ottelun loppuhetkillä tilaisuuden tasoittaa lukemat vapauduttuaan läpiajoon, mutta Ashley Williams repi miehen nurin. United-kippari vaati rangaistuspotkua sitä kuitenkaan saamatta.

Lisämaaleja ei ottelussa syntynyt, joten Swansealle pisteet lukemin 2-1.

Sunnuntain aiemmassa ottelussa Southampton nappasi kauden avausvoittonsa nollattuaan Norwichin. Vajaamiehiseksi ensimmäisellä jaksolla Steven Whitakerin ulosajon myötä joutuneet Kanarialinnut taipuivat vieraskentällä lukemin 3-0. Isäntien hahmo oli kahdesti osunut Dusan Tadic.