Dejan Lovren siirtyi Southamptonista Liverpooliin toissa kesänä 25,3 miljoonan euron kaupassa. Peliesitykset eivät ole toistaiseksi ihan hintalappua vastanneet. 26-vuotias toppari on pelannut melko ailahtelevasti.

– Tämä on ollut vuoristorataa, mutta tärkein hetki on nykyhetki, Lovren sanoi lehdistötilaisuudessa Liverpoolin Eurooppa-liiga-ottelun alla.

– Tulin tänne (Liverpooliin) johtaakseni joukkuetta. Olen edelleen sitä mieltä, että voin olla johtaja. Olen henkilö, joka tykkää huutaa ja ohjata pelin aikana. Minulle ei ole tyypillistä, että ajattelen vain itseäni.

Tällä kaudella Lovren on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 11 ottelussa. Mamadou Sakhon loukkaantuminen avasi ainakin hetkellisesti oven auki avauskokoonpanoon.

– Jokainen pelaaja on tärkeä, Sakhokin totta kai, mutta en tullut tänne istuakseni penkillä. Saan nyt peliaikaa, ja olen keskittynyt pelaamaan parhaalla mahdollisella tasolla.

– Tärkeintä on mennä askel kerrallaan eikä katsoa kahdeksan ottelun päähän. Minua kohtaan on annettu painetta, mutta sellaista se on jokaisessa työssä.

Liverpool kohtaa tänään Bordeaux’n. Mikäli Pool voittaa, se varmistaa paikan Eurooppa-liigan pudotuspeleissä.