Didier Drogba on sopinut paluusta Chelseaan peliuransa päätyttyä. 37-vuotias norsunluurannikkolaishyökkääjä jätti kesällä toistamiseen Stamford Bridgen siirtyäkseen Yhdysvaltojen MLS-liigaan Montreal Impactin riveihin. Keväällä uransa neljättä Valioliga-mestaruutta juhlinut Drogba on kiinnostunut päävalmentajan paikasta.

– Haluan maksaa takaisin seuralle, joka on antanut minulle niin paljon. Olen sopinut asiasta seurajohdon kanssa, Drogba paljasti Afrikan BBC:lle.

– Miksei päävalmentajaksi, tai urheilutoimenjohtajaksi, tai akatemian valmentajaksi. Myös hyökkääjien valmentaminen on vaihtoehto.

Chelsean syksy Valioliigassa on ollut synkkä. 15 sijalla majaileva Blues on hävinnyt seitsemän 13 ensimmäisestä ottelustaan. Myös Drogba uskoo silti José Mourinhon olevan edelleen oikea mies Chelsean ruoriin.

– Seura haluaa pitää Mourinhon, joten Roman Abramovitsh uskoo hänen olevan oikea mies. Uskon pelaajien luottavan häneen. Mourinho tekee parhaansa kääntääkseen kurssin.

Drogba voitti Chelseassa neljän Valioliiga-mestaruuden lisäksi Mestarien liigan, Neljä FA Cupia ja Kolme Liigacupin voittoa. Blues-ikoni viimeisteli kahden pestin aikana yhteensä 164 maalia.

Lähde: BBC