José Mourinho valitsi tappioon päättyeen Leicester-ottelun jälkeen hieman tavanomaisesta poikkeavan taktiikan pelaajiensa motivoimiseksi. Alkuun Mourinho kertasi lähtötilanteen.

– Päästimme kaksi maalia, joiden päästämistä minä en voi hyväksyä. Tiedän, että yksi parhaista ominaisuuksistani on lukea peliä pelaajiani varten ja tunnistaa jokainen yksityiskohta vastustajasta, portugalilainen sanoi Sky Sportsille.

– Nämä kaksi maalia.. (Jamie) Vardyn liike toppareiden väliin ja sitä seurannut keskitys vasemmalla jalalla. Sitten (Riyad) Mahrez rangaistusalueella 1v1-tilanteessa. Haluan 1v2-tilanteen, koska keskikenttäpelaajan pitää sulkea parempi jalka.

Seuraavaksi pelaajat saivat kuulla kunniansa.

– Minusta tuntuu, että työni on valunut hukkaan. Meidän on vaikeaa tehdä maaleja, jos pelaavat eivät ole parhaalla tasollaan. Kun on sellaisia pelaajia etenkin elintärkeillä pelipaikoilla, se on vaikeaa.

Mourinho viimeisteli sivalluksen kehumalla itseään.

– Koko viime kauden ajan minä tein ilmiömäistä työtä. Nostin heidät (Chelsean pelaajat) tasolle, jollla he eivät normaalisti ole, portugalilainen sanoi Goal.com-sivuston mukaan.

Toki Mourinho myös kehui Leicesteriä.

– He ansaitsivat voittonsa, koska he olivat meitä parempia suuren osan ajasta. He olivat hyvin tasaisia ja keskittyneitä. He eivät teheet virheitä. He olivat aggressiivisia ja kaikki pelasivat korkealla intensiteetillä, korkealla tempolla ja suurella henkisellä vahvuudella.

Lopuksi Mourinholta kysyttiin, onko Valioliigan neljän parhaan ryhmä jo karannut.

– Selvästikin, kyllä.