Arsenalin Mesut Özil on ollut kuluvan kauden parhaimmistoa Valioliigassa. Saksalaispelaaja on kerännyt jo 15 maaliin johtanutta syöttöä, joista kaksi tuli maanantai-illan ottelussa Manchester Cityä vastaan.

Tykkimiesten pelintekijän otteet ovat herättäneet ihastusta läpi kauden. Özil on omien sanojensa mukaan kiinnittänyt huomiota ’pieniin yksityiskohtiin’ kuluvan vuoden aikana.

– Suurin muutos tapahtui, kun olin loukkaantuneena viime vuonna. Muutin ruokavaliotani ja kiinnitin huomiota pieniin yksityiskohtiin elämässäni. Esimerkiksi, ryhdyin käymään fysioterapiassa vapaapäivinäni ja tein varmaksi, että nukun hyvät yöunet. Se on ratkaisevaa täällä (Englannissa). Tämä on nopeatempoisin liiga maailmassa ja pelaamme usein kahdesti viikossa ilman talvitaukoa, Özil summasi.

– Kaipasin paljon jalkapalloa, kun olin loukkaantuneena ja en halua sen tapahtuvan uudestaan. Tästä syystä teen nyt kaiken välttääkseni sen. Varmuus kasvaa, kun pelaa hyvin. Joukkue on kypsempi ja johdonmukaisempi tällä kaudella ja saan paljon apuja kentällä. Ainoastaan heidän vuoksi voin tehdä parhaani kentällä.

Özilin ja Arsenalin välinen sopimus on voimassa vielä kahden ja puolen vuoden ajan. Saksalaisen mukaan sopimusneuvotteluille ei ole toistaiseksi tarvetta.

– Ei ole tarvetta kiirehtiä. Toistaiseksi keskusteluja ei ole, mutta voin sanoa olevani onnellinen Lontoossa ja päätökseni oli oikea tullessani tänne Real Madridista. Ei ole päivääkään, poislukien kun olin loukkaantuneena, etten olisi tuntenut oloani mahtavaksi Arsenalissa, Özil jatkoi.

Lähde: The Guardian