Kiovan Dynamon laituri Andriy Yarmolenkoa on yhdistetty viimeisen vuoden aikana siirtohuhuissa useampaan seuraan. Ukrainalaista on yhdistetty viime aikoina mm. Evertoniin ja Barcelonaan.

26-vuotias laituri tiedostaa häneen kohdistuneen kiinnostuksen. Yarmolenko valitsisi kahdesta yllä mainituista seuroista peliajan vuoksi Evertonin.

– On parempi pelata Evertonissa. Tottakai voisin mennä Barcelonaan, ottaa mahtavan selfien Lionel Messin kanssa, laittaa kuvia Instagramiin ja saada miljoona tykkäystä ja olla tyytyväinen itseeni. Mutta en ole sellainen, Yarmolenko perusteli.

– Otteluiden pelaaminen on minulle tärkeää. Jos en pelaa kahdesti viikossa, en voi purkaa tunteitani ja energiaani mihinkään. Perheeni vihastuisi.

– Jos pelaan, olen seuraavana päivänä tyyni ja hymyilen. Jos peli jää välistä ja makaan kotona, ajaudun erimielisyyksiin.

Yarmolenko on pelannut Kiovan Dynamossa 187 liigaottelua, joissa hän on tehnyt kunnioitettavat 76 maalia. Ukrainan maajoukkueessa laituri on esiintynyt 55 kertaa. Maaleja on syntynyt 22.

Lähde: Goal