Jürgen Klopp vaikuttaa suhtautuvan vakavasti Liverpoolin kannattajien protestointiin, jossa on vastustettu alati kallistuvia ottelulippuja.

Muutama tuhat Liverpoolin kannattajaa käveli protestiksi ulos stadionilta kesken viime lauantain Sunderland-kamppailun. Kannattajat alkoivat valua katsomosta pois 77. minuutilla. Se symboloi protestin aihetta. Kyseisen hinnan joutuu maksamaan, mikäli ensi kaudella haluaa mennä katsomaan Liverpoolin ottelua pääkatsomoon.

– Tämä ei ole sitä, mitä haluamme. Kuulin ulosmarssista, ottelun umpilisäkkeen tulehduksen takia väliin jättänyt Klopp sanoi BBC Sportin mukaan.

– Nyt se on minunkin ongelmani, mutta minun on kerättävä asiasta lisää tietoa. Meidän on löydettävä ratkaisu. Emme halua ihmisten lähtevän stadionilta ennen kuin peli on päättynyt.

Liverpool johti Sunderland-ottelua 2-0, mutta jäi lopulta 2-2-tasapeliin. Sunderland teki molemmat maalinsa sen jälkeen, kun Liverpool-kannattajat olivat marssineet ulos Anfieldiltä. Kloppia ottelussa tuurannut Pep Lijnders sanoi pelin jälkeen, ettei kannattajien ulosmarssi vaikuttanut joukkueen otteisiin (uutinen).