Tiistain FA Cupin neljännen kierroksen uusintaottelussa West Ham sai vieraakseen Liverpoolin. Tasainen kamppailu ratkesi Boleyn Groundilla vasta jatkoajan loppuhetkillä, kun Angelo Ogbonna puski pallon verkkoon saaden kotiyleisön hurmokseen. Italialaistopparin osuma ratkaisi lontoolaisille 2-1-lukemin jatkopaikan viidennellä kierroksella.

West Ham aloitti maalinteon avausjakson loppupuolella. Enner Valencia leikkasi vasemmalta sisään ja nosti pallon oikealle Michail Antoniolle. Laitalinkki päätti hyökkäyksen komealla laukauksella volleysta vasempaan ylänurkkaan.

Liverpool tuli tasoihin jo 48. minuutilla. Philippe Coutinho sijoitti pelivälineen tarkasti vapaapotkusta vasempaan alakulmaan. Varsinaisen peliajan päätyttyä 1-1-lukemiin ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalta.

Jatkoajalla peli ratkesi lopulta West Hamille 121. minuutilla juuri ennen rangaistuspotkuja Angelo Ogbonnan ohjattua Dimitri Payet’n keskityksen päällään Simon Mignolet’n vartioiman Liverpool-maalin oikeaan nurkkaan. West Ham jatkoon numeroin 2-1.