José Mourinhon mahdollisesta pestistä Manchester Unitedin kanssa on riittänyt keskustelua. Portugalilaisvalmentajaa on viety huhuissa Red Devilsin manageriksi ensi kesästä lähtien.

United-manageri Louis van Gaal ja Mourinho ovat keskenään ystäviä. Hollantilaisvalmentajan mukaan hän uskoisi saavansa tiedon Unitedin seurajohdolta, mikäli varapuheenjohtaja Ed Woodward olisi käynyt keskustelua Mourinhon kanssa.

– En ole sanonut, että olisimme puhuneet, mutta hän (Mourinho) on ystäväni, joten ole hyvä, van Gaal kertoi Independentin haastattelussa.

– Mutta en tiedä onko Manchester United keskustellut Mourinhon kanssa. Voin vain sanoa keskustelleeni Ed Woodwardin kanssa, ja en voi kuvitella heidän keskustelleen keskenään. Uskon heidän kertovan minulle, mikäli he keskustelisivat toisen managerin kanssa, sillä meidän suhde on sellainen.

Van Gaalin mukaan hänellä on hyvä suhde myös seuran omistavaan Glazerin perheeseen. Hollantilaisvalmentaja uskoo omistajien olevan edelleen hänen takanaan.

– Jos he ajattelevat korvaavansa minut, heidän pitää valmistella ja tiedustella. Heidän on kerrottava minulle, mikäli asia on niin. Ja uskon heidän kertovan, mikäli näin tapahtuu. Minulla ei ole ainoastaan hyvä suhde Edin kanssa, vaan myös Glazerien kanssa, van Gaal jatkoi.

– Siitä syystä olen vihainen kaikesta julkisuudesta. Minulle on annettu potkut kolmesti, ja nyt puhutaan neuvotteluista José Mourinhon kanssa. Seuraavalla kerralla se on joku toinen (manageri).