Manchester United on tuhlannut pelaajahankintoihin satoja miljoonia euroja sen jälkeen, kun Louis van Gaal palkattiin manageriksi. Peli ei kovin hyvin edelleenkään toimi, ja tulevana kesänä Unitedin odotetaan jälleen tekevän isoja hankintoja. Paul Scholesilla on oma näkemyksensä siitä, keitä Unitedin pitäisi hankkia.

– Pidän Luka Modricista. Kuinka vanha hän on? Ehkä vähän liian vanha, mutta hän on erinomainen pelaaja, Scholes sanoi United We Stand -fanzinelle Goal.com-sivuston mukaan.

– Pidän Raphaël Varanesta. Sanoin olevani realisti, ja valitsen Real Madridin pelaajia?

– Me todennäköisesti tarvitsisimme keskushyökkääjän, mutta sellaisia ei ole kovin paljon tarjolla. Sanon siis, että haluaisin Paul Pogban takaisin.

23-vuotias Pogba siirtyi Ranskasta Unitedin akatemiaan kesällä 2009. Kolme vuotta myöhemmin jonkinlaisena ongelmapelaajana pidetty keskikenttämies päästettiin ilmaiseksi Juventukseen. Transfermarkt arvioi Pogban tämän hetken markkina-arvoksi 55 miljoonaa euroa. Saman julkaisun mukaan 22-vuotias Varane on arvoltaan 30:n ja 30-vuotias Modric 50 miljoonan euron arvoinen.

Vaikka Unitedin johdossa oltaisiin Scholesin kanssa samaa mieltä hankinnoista, kolmikosta jokaisen hankkiminen voi osoittautua erittäin vaikeaksi, mikäli United ei pääse ensi kaudeksi Mestarien liigaan.