Liverpoolin ja Evertonin välisessä Merseysiden derbyssä nähtiin ikävä tilanne, kun Evertonin Ramiro Funes Mori taklasi ulosajon arvoisesti Liverpoolin Divock Origia. Nuori belgialainen joutui jättämään kentän taklauksen seurauksena.

Origi kävi kuvauttamassa nilkkansa torstaina. Liverpool-manageri Jürgen Kloppin mukaan vamma on vakava, mutta belgialaishyökkääjä voidaan nähdä kentällä vielä tällä kaudella.

– Se on vakava loukkaantuminen, mutta yritämme tehdä kaikkemme varmistaaksemme, ettei hänen kausi ole ohi ottamalla riskejä pelaajan kanssa – niin se on, Klopp kertoi.

– Olen ollut riittävän kauan lajissa tietääkseni, että olemme kaikki erilaisia, kaikki yksilöitä, joten meidän ei tarvitse sanoa mitään yleisiä asioita. Teemme töitä hänen kanssaan ja katsomme mitä tapahtuu.

Kloppin mukaan myös Emre Can voidaan nähdä kentällä vielä kuluvan kauden aikana.

– Tilanne on sama Emre Canin kanssa ja niin edelleen – olemme yksilöitä. Kauan sitten minulta repesi eturistiside ja pelasin neljän kuukauden jälkeen, joten kukaan ei uskonut sen toimivan.

– Mutta minulla ei ollut ongelmaa sen kanssa, joten miksi sanoisimme hänen kauden olevan ohi, kun uskomme vielä hieman, että hänellä voi olla vielä otteluita edessä.

Lähde: Sky Sports