Liverpoolin Daniel Sturridge on ilmoittanut manageri Jürgen Kloppille haluavansa säännöllistä peliaikaa avauskokoonpanossa. 26-vuotias englantilaishyökkääjä istui vaihdossa torstain Villarreal-pelin ja on avannut vain kolmessa viimeisestä seitsemästä ottelusta.

Sturridge kärsi yli vuoden verran loukkaantumisista, mutta nyt Englannin maajoukkuepelaaja on täydessä kunnossa.

– Ehkä kaikki eivät näe sitä, mutta haluan pelata jokaisen minuutin jokaisessa ottelussa. Siksi silloin kun en ole avauksessa tai minut otetaan vaihtoon, sitä on vaikea sulattaa, Sturridge kertoi Sky Sportsille.

Sturridge haluaa voittaa pokaaleja Liverpoolissa. Entinen Manchester Cityn ja Chelsean hyökkääjä ei kuitenkaan odota pelaavansa Anfieldillä ikuisesti. Sturridge haluaa nyt saada loukkaantumisten vuoksi menettämänsä ajan takaisin ja uskoo, että peliaika Liverpoolissa auttaisi selviämistä Englannin EM-joukkueeseen.

– On asioita joita haluan saavuttaa Liverpoolissa. En sano pelaavani Liverpoolissa kuolemaani saakka, koska valehtelisin silloin. Jalkapallossa jokainen seura etsii vuosittain korvaavia pelaajia. Ainoa mitä voin nyt tehdä on pelata jokaisena viikonloppuna niin hyvin kuin pystyn ja toivottavasti päästä kauden jälkeen Euroopan mestaruuskisoihin.