Leicester ei saanut vielä Old Traffordilla mestaruusjuhliaan. Manchester United oli kotinurmellaan hallitsevampi, ja Ketut joutui lähtemään 1-1-tuloksen myötä kotiin vain yksi piste taskussaan. Mestaruus voi kuitenkin varmistua jo huomenna, jos Tottenham ei voita Stamford Bridgellä Chelseaa.

United sai peliin vahvan alun. Kahdeksannella minuutilla Antonio Valencia rynnisti vasemmalta laidalta Christian Fuchsin ohi ja jakoi keskityksen vasemmalle etutolpalle Anthony Martialille. Ranskalainen ujutti matalan laukauksensa pienestä kulmasta Kasper Schmeichelin taakse siirtäen Red Devilsin 1-0-johtoon.

Unitedin johto oli kasvaa vain kuusi minuuttia myöhemmin. Marouane Fellaini pudotti pallon rinnallaan jalkaansa ja jatkoi sen Jesse Lingardille. Tällä kertaa kuitenkin Schmeichel onnistui pysäyttämään matalan laukauksen.

Kun isännät eivät osuneet, Leicester rankaisi 17. minuutilla erikoistilanteesta. Danny Drinkwater laittoi keskityksen rangaistusalueen sisään, mistä kapteeni Wes Morgan puski pelivälineen ryminällä verkkoon.

United oli ensimmäisen kolmekymppisen jälkeen lähellä ottaa johtoaseman takaisin, kun Lingard vapautui läpiajoon. Danny Simpson ehti kuitenkin perään, ja katkaisi vastaiskun United-laiturin menetettyä tasapainon. Näin tauolle mentiin 1-1-tasalukemissa.

Leicester tuli toiselle jaksolle vahvalla sykkeellä. 47. minuutilla Morgan oli jälleen lähellä rokottaa kulmapotkutilanteesta, mutta tällä kertaa jamaikalainen puski päin David de Geaa.

Neljä minuuttia myöhemmin Ketut saivat uuden paikan. Simpson murtautui laidalta rangaistusalueen sisään ja haki matalalla keskityksellä Shinji Okazakia. Pallo kuitenkin osui matkalla Michael Carrickiin ja tilanteesta vihellettiin kulmapotku. Kulmasta Leonardo Ulloa pääsi vielä kiinni palloon, mutta puski nahkakuulan ohi maalin.

Leicesterin hallinta vain jatkui viimeiselle kaksikymppiselle mentäessä, kun Riyad Mahrez syöksyi vastaiskuun. Algerialaisen laukaus oli hyvä, mutta De Gea onnistui oikealla sijoittumisella pysäyttämään sen.

Leicester sai vielä ottelun loppuhetkillä uloajon. Drinkwater kaatoi Memphis Depayn rangaistusalueen rajoilla ja keskikenttäpelaajan ottelu päättyi toiseen varoitukseen. Lisämaaleja ei lopulta nähty ja Old Traffordilla päädyttiin 1-1-lukemin pistejakoon.

Valioliiga sunnuntaina

Swansea-Liverpool 3-1 (2-0)

1-0 André Ayew (20.)
2-0 Jack Cork (33.)
2-1 Christian Benteke (65.)
3-1 André Ayew (67.)
Ulosajo, Brad Smith, (76.)

Manchester United-Leicester 1-1 (1-1)

1-0 Anthony Martial (8.)
1-1 Wes Morgan (17.)

Southampton-Manchester City klo 18:30