Maalivahti David de Gea valittiin kolmatta kertaa peräjälkeen Manchester Unitedin vuoden parhaaksi pelaajaksi. Kukaan United-pelaaja ei ole kyennyt urallaan vastaavaan saavutukseen.

De Gea on pelannut jälleen vahvan kauden. 31 Valioliiga-ottelua on tuottanut espanjalaisvahdille mukavat 14 nollapeliä. Petr Cech, Kasper Schmeichel ja Joe Hart ovat pitäneet jokainen 15 nollapeliä, mutta ovat myös pelanneet enemmän otteluita espanjalaisvahtiin nähden.

Ainoastaan yksi United-pelaaja on pokannut urallaan kolmesti vuoden parhaalle pelaajalle myönnettävän Sir Matt Busby -palkinnon. Nykyisin Real Madridissa pelaava Cristiano Ronaldo voitti palkinnon vuosina 2004, 2007 ja 2008.

United palkitsi tilaisuudessa myös muita pelaajia. Toppari Chris Smalling palkittiin pelaajien valitsemana vuoden parhaana United-pelaajana. Vuoden maalina palkittiin Anthony Martialin soolosuoritus Liverpoolia vastaan debyyttiottelussaan.

Alle 21-vuotiaiden parhaana pelaajana palkittiin laitapuolustaja Cameron Borthwick-Jackson. Alle 18-vuotiaiden joukkueesta palkinnon pokkasi hyökkääjä Marcus Rashford. Molemmat pelaajat ovat nousseet edustusjoukkueen pelaajiksi kuluvan kauden aikana.

Lähde: Manchester Unitedin verkkosivut