Manchester Cityn manageri Manuel Pellegrini puhui medialle ennen ratkaisevaa Mestarien liigan välieräottelua Real Madridin Santiago Bernabéulla.

Cristiano Ronaldo on aina pelaajana omassa luokassaan. Hän tekee paljon maaleja, ja on tehnyt niitä kaikkina kuutena vuonnaan Realissa.

– Joukkue ei kuitenkaan ole vain Ronaldo. Meidän on toimittava yksikkönä niin puolustus -kuin hyökkäyssuuntaan. Ei vain Ronaldoa, vaan koko Realia vastaan.

Cityä pidetään laajalti altavastaajana illan ottelussa, johon lähdetään maalittomasta tasatilanteesta. Pellegrini kuitenkin muistuttaa hyvistä ajoista lähimenneisyydessä.

– Tämä joukkue on pärjännyt vieraissa viimeisen kolmen vuoden aikana melko hyvin – viime vuonna löimme sekä Roman että Bayern Munchenin näiden kotikentillä. Tällä kaudella jatkoimme hyviä esityksiä muun muassa Paris Saint-Germainia vastaan.

Puolustaja Gaël Clichy oli myös mukana pressitilaisuudessa, ja korosti ottelun merkitystä pelaajille ja seuralleen.

– Tämä on valtava ottelu seuralle, ja tiedämme miten onnelisessa asemassa olemme. Ihan joka päivä ei pääse pelaamaan Mestarien liigan välierissä. Mutta jäädäkseen erityiseksi päiväksi, keskiviikon täytyy tuoda meille finaalipaikka.

– Tulemme antamaan kaikkemme. Pelistä tulee todella kova, mutta se on juuri sellainen, jossa kaikki haluaisivat pelata. Haluamme tehdä historiaa ja selvittää tiemme loppuotteluun.

Lähde: Manchester City