Manchester City putosi Mestarien liigan finaalista hävittyään kaksiosaisen välierän Real Madridille vain yhdellä maalilla. Joidenkin mielestä olisikin ollut shokki, mikäli City eilisellä pelillään olisi mennyt loppuotteluun.

– Heillä ei ollut minkäänlaista asennetta pelissä. Silti he melkein selvisivät finaaliin harhailemalla pitkin kenttää, ihmettelee Stoken espanjalaispelaaja Joselu.

Yhden ottelun Real Madridin edutusjoukkueessa urallaan pelannut – ja siinä maalin tehnyt – Stoke-kärki kertoo, että hänen nykyisen joukkueensa Whatsupp-ryhmässä oltiin eilen todella hämmästyneitä etenkin Yaya Tourén laiskasta pelistä.

– Meitä vastaan hän juoksi ja taisteli meitä vastaan, jopa niin paljon että loukkaantui. Real-peli oli sen ottelun vastakohta hänen osaltaan.

City voitti Stoken viime kuussa kotonaan 4-0.

Yksittäisiä pelaajia seuraamalla, ja heidän suorituksiaan omasta näkökulmastaan arvioiden jokainen voi toki päätyä vaikka minkälaisiin tuloksiin. Yaya Tourélle luontainen liikkumisen tapa on myös omiaan vetämään puoleensa laiskuus-puheita. Kieltämättä myös tämä videopätkä kuitenkin tukee Joselun puheita.

Video: Goal Tube

Tekstilähde: Four Four Two