Chelsean entisen lääkärin Eva Carneiron syytteen käsittelyaika José Mourinhoa vastaan on selvillä. Oikeudenkäynti suoritetaan kesäkuussa Croydonin työtuomioistuimessa.

Mourinho hyllytti elokuussa Chelsean Swanseaa vastaan pelatun Valioliiga-avauksen jälkeen Carneiron ja huoltaja John Fearnin edustusjoukkueen tehtävistä. Syynä tähän oli se, että kaksikko riensi kentälle antamaan hoitoa Eden Hazardille jättäen Bluesin väliakaisesti yhdeksänmiehiseksi. Thibaut Courtois oli nimittäin jo aiemmin ajettu ulos kentältä.

Carneiro syyttää Mourinhoa syrjinnästä ja uhriksi joutumisesta. Joulukuussa Chelseasta potkut saanut portugalilaismanageri on yhdistetty Manchester Unitediin.

Oikeudenkäynnissä saattaa tulla todistajien lausuntojen myötä esiin julkisuuteen sähköposteja ja tekstiviestejä. Myös Chelsean edustajia on tulossa mukaan todistajiksi. Seura kieltäytyi kommentoimasta tapausta, mutta tuki Mourinhoa myös eron jälkeen.

Tapausta käsiteltiin jo tammi- ja helmikuussa yksityisissä kuulusteluissa, jotka eivät tuottaneet tulosta. Asiaa tullaan käymään läpi seitsemästä kymmeneen päivään työtuomioistuimessa. Aikarajaksi on mainittu kesäkuun 24. päivä.

Lähde: Sky Sports