Liverpool-manageri Jürgen Klopp pyrkii vahvistamaan kesällä joukkueensa hyökkäyskolmanneksen miehitystä. Saksalaisvalmentajan uskottiin hakevan vahvistusta Dortmundin ajoilta tutusta pelaajasta, nykyisin Bayern Münchenia edustavasta Mario Götzestä.

Götze on tiettävästi jatkamassa saksalaisseuran riveissä, joten Kloppin katseet on siirretty jo toisaalle. The Guardianin mukaan Liverpool haluaa Southamptonin Sadio Manén riveihinsä kesän siirtoikkunan aikana. Senegalilainen oli Saintsin viime kauden paras maalintekijä kaikki kilpailut huomioiden.

24-vuotias senegalilainen on monipuolinen hyökkäyspään pelaaja, joka pystyy pelaamaan hyökkäyskolmanneksella käytännössä mitä tahansa pelipaikkaa. Tyypillisimmin Mané on nähty hyökkäävänä keskikenttäpelaaja sekä keskellä että oikealla laidalla.

Liverpool ei liene ainut Manésta kiinnostunut joukkue. Manchester United ja Tottenham ovat tiettävästi myös kiinnostuneita Senegalin maajoukkuepelaajan palveluksista.

Liverpool ja Southampton ovat käyneet pelaajakauppaa viime vuosina useaan otteeseen. Nathaniel Clyne, Adam Lallana, Dejan Lovren ja Rickie Lambert ovat siirtyneet St Mary’s Stadiumilta Anfieldille edellisen kahden kauden aikana.