Leicester City hyökkääjä Jamie Vardy on The Intependentin mukaan tekemässä tilaa Harry Kanelle, jonka odotetaan palaavan avauskokoonpanoon ottelussa Islantia vastaan.

Englannin manageri Roy Hodgson on valmis pudottamaan Vardyn takaisin vaihtopenkin puolelle. Vardy oli ensimmäistä kertaa tässä turnauksessa avauksessa lohkon päätösottelussa Slovakiaa vastaan.

Kane viimeisteli viime kaudella 25 maalia Valioliigassa, ollen sarjan paras maalintekijä. Slovakiaa vastaan Hodgson antoi muille mahdollisuuden, kun Kane ei onnistunut sitä ennen maalinteossa Venäjää eikä Walesia vastaan.

Nyt Hodgson haluaakin palauttaa pitkän hyökkääjänsä takaisin Englannin etulinjaan hyvin organisoidusti puolustavaa Islantia vastaan. Islanti nousi lopulta F-lohkossaan toiseksi, kun joukkue iski voittomaalin lisäajalla Itävaltaa vastaan.

Vardy teki tähän mennessä turnauksen ainoan maalinsa Walesia vastaan, kun hyökkääjä tasoitti ottelun nopeasti päästyään kentälle toisella puoliajalla. Hodgson suunnittelee kuitenkin avauskokoonpanoon Daniel Sturridgea, joka teki puolestaan voittomaalin Walesin verkkoon.

Liverpoolin keskikenttäpelaaja Adam Lallana, joka on aloittanut toistaiseksi kaikki kolme Englannin ottelua Ranskassa, on säilyttämässä paikkamassa avauskokoonpanossa. Pelaaja loukkasi perjantaina Chantillyn harjoituskeskuksessa hänen oikean nilkkansa.

Lallana palasi tuolloin joukkueen hotellille jääpussi oikeassa nilkassaan, mutta tiettävästi nilkasta ei ole löydetty mitään huolestuttavaa.

Jos keskikenttäpelaajan nilkan kunto kuitenkin pahentuu viikonloppuna, ottaa Raheem Sterling, Jordan Henderson tai James Milner pelaajan paikan avauskokoonpanossa.

Englanti kohtaa Islannin neljännesvälierissä maanantaina kello 22.