Manchester Unitedin manageri José Mourinho ei ole tyytyväinen siihen, että tässä vaiheessa kesää valioliigaseura on pestannut vasta yhden uuden pelaajan riveihinsä. Asiasta kertoo The Manchester Evening News -lehti.

United nappasi kesän alussa toppariosastolleen Eric Baillyn Villarrealista. Unitedin uskotaan olevan myös erittäin lähellä Borussia Dortmundin Henrikh Mkhitaryanin sekä hyökkääjä Zlatan Ibrahimovicin pestaamista (lue uutinen).

Kaikkiaan Unitedin uskotaan olevan kesän aikana ainakin neljän eri vahvistuksen perässä. Huhuissa ovat pyörineet myös Real Madridin toppari Raphael Varane sekä Juventuksen keskikenttämies Paul Pogba. Mourinho haluaa tehdä ennen kaikkea suuren hankinnan manageripestinsä alkuun, mutta luotsi on joutunut pettymään siihen, miten hitaasti seurapomo Ed Woodward on saanut kauppoja tehtyä.

Mourinho on nostanut tärkeimmäksi hankinnakseen Pogban, mutta portugalilaisluotsi on skeptinen tämän kaappauksen onnistumisessa. Juventus-pelaajan ympärillä on sen verran kiinnostusta.