Sunnuntaina pelattiin EM-kisojen 15. kisapäivä. Katsauksessa käymme läpi päivän suurimmat puheenaiheet.

Griezmann käänsi Ranskan kurssin kolmessa minuutissa

Kisaisäntä Ranskan tilanne näytti vielä puoliajalla vaikealta, kun Irlanti johti peliä Robbie Bradyn EM-tason toiseksi nopeimman osuman turvin 1-0. Toisen jakson alkupuolella esiin nousi huippuhyökkääjä Antoine Griezmann, joka tälläsi muutamassa minuutissa Ranskan 2-1-johtoon. Atlético Madridin taiturin maaleihin esityöt loi Valioliiga-kaksikko Olivier Giroud ja Bacary Sagna.

OptaPaolo

@OptaPaolo
1:58 - Robbie Brady's is the second fastest goal at Euro after Kirichenko's against Greece in 2004. Flash. #FRAIRL

Boatengin hirmuveto

Saksa jyräsi odotetusti 3-0-erolla Slovakian yli. Ottelun huippuhetki nähtiin jo kahdeksannella minuutilla, kun Jerome Boateng täräytti hurjan kudin rangaistusalueen takaa aivan vasempaan takanurkkaan. Vastaavia vetoja ei kovin usein keskuspuolustajalta näe. Maali oli myös Boatengin ensimmäinen maajoukkueessa.

Belgia takoi kisojen suurimmat voittolukemat

Belgia järjesti päivän viimeisessä ottelussa kisojen suurinumeroisimmat voittolukemat. Unkari kaatui murskaavasti 4-0. Joukkueen johtotähti oli maalin ja syötön kerännyt Chelsea-laituri Eden Hazard. Tämä kipparin 3-0-osuma olikin varsin komeaa katseltavaa.