Belgia kohtaa Euroopan mestaruuskisojen puolivälierässä perjantaina Walesin. Kaikki sen pelaajat eivät kuitenkaan ole pystyneet viime päivinä täysin maajoukkuekomennukseensa.

Hyökkääjä Michy Batshuayi tapasi keskiviikkona todennäköisen tulevan seuransa, Chelsean lääkärin Bordeauxissa. Puolustaja Thomas Meunier sai myös lomaa joukkueen normaalista ohjelmasta samana päivänä suorittaakseen Paris Saint-Germainin lääkärintarkastuksen. Heidän lisäkseen sopimusneuvottelujen pyörteissä ovat valmentaja Marc Wilmotsin ryhmästä ainakin keskikenttämies Radja Naiggolan ja hyökkääjä Christian Benteke. Spekulaatiot käyvät kuumina myös edelleen toistaiseksi Evertonin kirjoilla olevan Romelu Lukakun suhteen.

Vasta vuoden Liverpoolia edustaneen Benteken uudeksi osoitteeksi ollaan viime päivinä veikkailtu Crystal Palacea. Etelä-Lontoolaisten manageri Alan Pardew oli pitkään myös nyt Chelseaan matkalla olevan Batshuayin perässä, ja sai jopa sovittua siirrosta tämän nykyisen seuran Marseillen kanssa ennen naapurin jättiläisen väliintuloa.

Kaikkien näiden seurakuvioiden saattaisi kuvitella häiritsevän Belgian joukkueen valmistautumista kohti turnauksen huipennusta, mutta tähän mennessä Wilmotsin ei tiedetä kieltäneen yksittäisten pelaajien sopimusneuvotteluja sen aikana.

Lähde: The Guardian