Liverpool-hyökkääjä Mario Balotelli aikoo näpäyttää arvostelijoitaan. Hyökkääjä kertoo, että tavoitteena on voittaa Ballon d’Or -palkinto vielä jonain päivänä.

Balotelli pelasi viime kauden lainalla AC Milanissa, mutta kausi ei mennyt odotusten mukaisesti, kun italialainen viimeisteli vain yhden maalin Serie A:ssa.

25-vuotias pelaaja oli aikanaan lupaavimpia jalkapalloilijoita maailmassa, mutta pelaajan urakehitys on pysähtynyt viimeisimpien vuosien aikana.

Balotelli ei mahtunut edes Italian EM-kisajoukkueeseen tänä vuonna. Pelaaja ei päävalmentaja Antonio Conten mukaan sopinut joukkueensa etiikkaan.

Italialaishyökkääjä on kertonut, että hänen ajattelutapansa on muuttunut, eikä ole vielä liian myöhäistä saada parasta itsestään irti.

– Mielestäni en ole tehnyt tarpeeksi viime vuosina. Pystyn paljon parempaan, mutta se ottaa aikaa. Asteikolla yhdestä kymmeneen olen vasta viitosessa, mutta lopulta pääsen kymppiin. Haluan päästä sinne. Aion voittaa Ballon d’Orin, Balotelli kommentoi italialaislehti Corriere della Seralle.

Balotelli on kertonut myös haluavansa jatkaa Liverpoolissa Jürgen Kloppin alaisuudessa. Miestä on kuitenkin viety vahvasti huhuissa Besiktasiin.

Ballon d’Or (Kultainen pallo) on FIFA:n myöntämä palkinto, joka jaetaan maailman parhaalle jalkapalloilijalle. Viimeisen kuuden vuoden aikana Lionel Messi on voittanut palkinnon neljästi, ja Cristiano Ronaldo kahdesti.

Lähde: Squawka News