Liverpoolin ovet käyvät vielä kesän aikana. Seura on hankkinut kesän aikana seitsemän uutta pelaajaa, mutta kaupankäynti ei ole vielä päättynyt.

Paikallislehti Liverpool Echon mukaan Jürgen Klopp haluaisi vahvistaa vasemman pakin tonttia. Kohteena on tiettävästi ollut Leicesterin Ben Chilwell, mutta tuo siirto on kariutumassa. Klopp ei itse puhunut mitään pelipaikoista, mutta myönsi lehden haastattelussa, että yksi pelaaja saattaa vielä tulla.

– Olemme hyvässä vauhdissa. Meidän ei enää tarvitse tehdä kolmea tai neljää hankintaa. Ehkä hankimme yhden, ehkä emme, Klopp sanoi.

– Olemme jo ostaneet seitsemän pelaajaa. Se on iso lukema. Tässä on ollut paljon suunnittelemista. Tämä on kuin palapeli. Näin kokoonpanon rakentaminen toimii.

Suuri määrä ostoja tarkoittaa myös suurta määrää myyntejä. Viime kauden päätteeksi Poolista ovat lähteneet Jordon Ibe, Martin Skrtel, João Teixeira, Danny Ward, Ádám Bogdán, Kolo Touré ja Samed Yesil. Lisää myyntejä on luvassa. Klopp pyrkii tiettävästi pääsemään eroon ainakin Mario Balotellista, Lazar Markovicista, Luis Albertosta ja Christian Bentekestä. Joe Allen on vahvasti siirtymässä Stokeen, ja Ryan Kentin sekä Joe Flanaganin odotetaan lähtevän lainalle.

– Myyntipuolella meillä riittää vielä paljon tekemistä. Emme halua, että kokoonpanossamme on 500 pelaajaa.