Leicesterin Jamie Vardy on viimein allekirjoittanut uuden sopimuksensa seuran kanssa. Jatkosta sovittiin suullisesti Euroopan mestaruuskisojen aikana. Hyökkääjä kertoo Kettujen sivustolla olevansa äärimmäisen tyytyväinen tilanteeseen, ja liittyvänsä suurella innolla kautta valmistaviin harjoituksiin ja peleihin.

-On mukavaa päästä pre-seasonille ilman turhia spekulaatioita. Tulevaisuuteni on sinetöity – olen Leicesterin pelaaja ja todella ilahtunut tästä tosiasiasta. Tämä seura on ollut mahtava minulle, nyt on aika käydä taas tosissaan töihin sen viemiseksi yhä eteenpäin.

Haasteet ovat todellakin täysin uusia, Leicester ei enää ole yllätysvalmis altavastaaja kauteen lähdettäessä.

-Saavutuksemme viime kaudella oli paljon enemmän kuin mistä kukaan uskalsi edes unelmoida. Nyt on vain käytävä samanlaiseen työhön uudelleen. Meillä ei ole mitään pelättävää. Meillä on Valioliigan mestaruus puolustettavanamme, ja lisäksi ottelut Mestarien liigassa. Haluamme tehdä itsellemme oikeutta myös tulevaisuudessa. Pari seuraavaa kautta tulevat olemaan todella mielenkiintoisia seuralle.

Vardy kävi lomansa aikana myös leikkauksessa, jossa hoidettiin lähes koko viime kauden kipsissä ollutta rannetta. Käsi on edelleen suojattuna pre-seasonin alkaessa, mutta paranemaan päin.

-Sain vamman Aston Villa -ottelussa viime syyskuussa. Leikkaus tuolloin olisi pitänyt minut sivussa joitain viikkoja, mutta en missään tapauksessa halunnut menettää otteluakaan.

Hyökkääjä liittyy joukkueen mukaan Los Angelesissa, jossa Leicester pelaa tulevana lauantaina ottelun Paris Saint-Germainia vastaan. Ensi keskiviikkona mestarit kohtaavat Barcelonan Tukholmassa.