Liverpool kohtasi Chelsean eilen Kaliforniassa pelatussa International Champions Cupin ottelussa. Peli päättyi Gary Cahillin tekemän maalin turvin Antonio Conten miehistön eduksi 1-0. Liverpoolin manageri Jürgen Klopp näki ottelussa paljon hyvää, mutta koki, että suurempi usko omaan tekemiseen olisi tuottanut joukkueelle paremman lopputuloksen. Liverpool pelasi ottelun viimeisen vartin miesylivoimalla, Cesc Fàbregasin saatua suoran punaisen kortin.

Cahillin maali syntyi jo kymmenennellä peliminuutilla. Ennen puoliaikaa myös Poolin Roberto Firmino toimitti pallon perille saakka, mutta maali hylättiin paitsiotilanteesta tehtynä.

-Ottelun intensiteetti oli tähän tilanteeseen normaali, muutamia kovia otteita nähtiin. Kaikki pelaajat eivät vielä ole sataprosenttisessa kunnossa, mikä johtaa myöhästyneisiin taklauksiin. Peli oli kaukana ystävyysottelusta, mutta se on ok, olemme täällä pelaamassa.

Fàbregas ajettiin ulos myöhästyneen taklauksen johdosta.

-Se oli selvä punainen. Hän kävi ottelun jälkeen pukuhuoneessamme pyytämässä tilannetta anteeksi. Pelaaja tuli tilanteeseen myöhässä, ja joskus elämässä myöhästymisestä saa punaisen kortin, varsinkin kun kyseessä on jalkapallo, Klopp jatkoi persoonalliseen tyyliinsä.

Lähde: Liverpool