West Hamin puheenjohtaja ja osaomistaja David Sullivan on kertonut seuran virallisilla verkkosivuilla, että kaksi hyökkääjää voi saapua seuraan pian. Myös yhdestä laitapuolustajasta viritellään mahdollisesti uutta tarjousta.

West Ham on etsinyt kesän siirtomarkkinoilta pitkään hyökkääjää. Nyt seuran puheenjohtaja kertookin, että seura on lähellä lupaavan hyökkääjän sekä maajoukkuehyökkääjän hankkimista. Nimiä West Ham ei kuitenkaan paljasta.

– Olemme erittäin lähellä tuodaksemme erittäin lupaavan hyökkääjän (seuraan), joka on tehnyt säännöllisesti maaleja urallaan kilpailukykyisissä liigoissa, Sullivan avasi tilannetta.

– Hän tarvitsee aikaa asettuakseen, kuten jokainen uusi pelaajan, mutta olemme varmoja, että hän tuo paljon joukkueeseen.

– Olemme puhuneet myös toisen Valioliiga-seuran kanssa huippuluokan maajoukkuehyökkääjästä, mutta vielä on jonkin verran matkaa taloudellisten ehtojen täyttymiseksi.

– Kun Aaron (Cresswell) valitettavasti on poissa muutamia viikkoja, olemme jättäneet tarjouksia vasemmasta laitapuolustajasta, joista yksi yhdeksän miljoonan euron tarjous hylättiin torstaina. Tulemme päättämään, korotammeko tarjousta vai emme.