Liverpoolin manageri Jürgen Klopp haluaa isoja asioita. Borussia Dortmundin peräsimestä lokakuussa 2015 Merseysidelle siirryttytään saksalainen luotsasi joukkueensa viime kauden Valioliigassa kahdeksanneksi, Liigacupissa ja Euroopan liigassa aina finaaleihin saakka.

49-vuotias valmentaja tähtää vielä paljon merkittävämpiin saavutuksiin jatkossa, ja sanoo BBC:n haastattelussa haluavansa jatkaa Liverpoolin ”isoisien”, kuten Bill Shanklyn ja Bob Paisleyn jäljillä.

– Joskus on mahdollista käyttää muiden kokemuksia hyväkseen. En elä menneisyydessä, mutta sille on syynsä, että olemme täällä – isiemme ja isoisiemme ansiosta. Shankly ja Paisley ovat kuin isoisiä. Elämä on hyvin nopeaa; ainoa mikä pitää meidät mukana sen kulussa, on kokemus.

Klopp allekirjoitti uuden sopimuksen työstään heinäkuussa, sen mukaan hän pysyy Anfieldilla vuoteen 2022. Tämä kausi alkoi voitolla Arsenalista, ja jatkui tappioon Burnleylle.

– Haluan juhlia jotain isoa jokaisella seuraavista kuudesta kaudesta. Ei mitään pieniä voittoja, vaan jotain merkittävää. Haluan ajaa isolla bussilla läpi kaupungin.

– Kuten olen aiemminkin sanonut, ei ole merkittävää mitä ihmiset ajattelevat sinusta kun tulet seuraan. Tärkeää on se, mitä he ajattelevat, kun lähdet.