West Hamin alkukausi ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Torstai-iltana tuli tuorein kylmä suihku Eurooppa-liigan karsinnoissa.

Hammersin piti edetä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen romanialaista Astraa vastaan. Ensimmäinen osaottelu Romaniassa oli päättynyt 1-1-tasapeliin. Hetki sitten pelattua toista osaa West Ham kyllä hallitsi numeroiden valossa, mutta Astra teki ottelun ainoan maalin juuri ennen taukoa. Nopea vastahyökkäys pelattiin Daniel Niculaelle. Hän vapautti syötöllään Filipe Teixeiran, joka viimeisteli ohi Darren Randolphin. Ottelun ainoalla maalilla Astra lohkovaiheeseen yhteismaalein 2-1, ja Hammers laulukuoroon.

Yhä kitkerämmän West Hamin tappiosta tekee se, että joukkue koki tasan saman kohtalon vuosi sitten. Tuolloinkin Astra oli karsinnoissa parempi yhden maalin erolla.

Hammersin alkukaudessa on ylipäätään riittänyt pomppuja. Valioliigan avauskierroksen ottelun Slaven Bilicin ryhmä hävisi Chelsealle viime hetkillä. Lisäksi joukkueen pelaajista Andy Carroll, André Ayew, Sofiane Feghouli, Aaron Cresswell, Doneil Henry ja Diafra Sakho ovat sairastuvalla.