Arsenalin manageri Arsène Wenger saa vastailla kysymyksiin pelaajasiirroista, ja niihin käytetyistä rahamääristä varmasti unissaankin. Hänen uskotaan olevan viimeistelemässä puolustaja Shkodran Mustafin ja hyökkääjä Lucas Pérezin siirtoja miehistöönsä. Nykyisen Valioliigan pitkäaikaisin manageri uskoo markkinoiden käyvän todella kuumina vielä siirtoikkunan viimeisinäkin päivinä.

– Tulette näkemään, miten monta siirtoa tapahtuu vielä seuraavina kolmena-neljänä päivänä. Liikenne niin pelaajien kuin rahan suhteen tulee olemaan hämmästyttävää. Englannissa on vielä hyvin monia seuroja, jotka eivät ole käyttäneet läheskään kaikkia rahojaan siirtoihin. Kenen joukkue on jo täysin valmis? Ei kenenkään. Uskon kaikkien vielä odottavan lisäsiirtojen toteutumista.

Toistaiseksi tämän siirtoikkunan aikana Manchesterin seurat United ja City ovat olleet suurimmilla rahasummilla liikenteessä, mutta ainakin Liverpool, Tottenham, Everton ja Chelsea ovat vielä suurten kalojen perässä, kirjoittaa The Telegraph. Kun Lyon löi Alexandre Lacazettelle 60 miljoonan punnan hintalapun, Wenger käänsi katseensa tämän sijasta Deportivo La Corunan Péreziin.

– Vastaan tulee nykyisin hintoja, joita on hyvin vaikea ymmärtää suhteessa pelaajien laatuun. Seurat, jotka ovat kiinnostuneita myymään pelaajiaan Valioliigaan, pyytävät näistä valtavia summia. Viivytystaistelu ja tinkiminen jatkuu edelleen, ja sopimuksiin päästäneen tulevien päivien aikana. Monet ovat vielä istuneet puntiensa päällä, mutta tiedämme, että ne tulevat lopulta käytetyiksi.