Valioliigassa pelattiin klo 17 alkaen kuusi kamppailua. Chelsea otti kolmannen voittonsa yhtä monessa ottelussa. Viime kauden ykkönen (Leicester) ja kakkonen (Arsenal) puolestaan avasivat voittotilinsä.

Victor Moses osui pitkästä aikaa

Chelsea ei ole tällä kaudella vielä pisteitä menettänyt. Saldo pysyi tahrattomana myös kauden kolmannessa ottelussa Burnleya vastaan.

Kotijoukkue iski 3-0-päättyneen ottelun voittomaalin jo yhdeksännellä peliminuutilla. Eden Hazard kuljetti nopeassa hyökkäyksessä palloa kohti maalia ja sijoitti rangaistusalueen rajan tuntumasta takakulmaan.

6 - Eden Hazard has scored six goals in his last eight Premier League games, having scored 6 in 44 before that. Renaissance.

Muutamaa minuuttia ennen taukoa Diego Costa tarjoili lateraalikuljetuksen jälkeen pelivälineen Willianille, joka laukoi puolustajan edestä pallon maaliin.

Aivan ottelun loppuhetkillä vaihtomies Pedro syötti ja toinen vaihtomies Victor Moses viimeisteli päätöslukemat 3-0:aan. Voitto nosti Chelsean yhdeksään pisteeseen. Burnley jatkaa kolmessa pinnassa.

2012 - Victor Moses has scored his first Premier League goal for Chelsea since November 2012. Parted.

Leicesterin voittotili auki

Valioliigan hallitseva mestari Leicester otti kauden avausvoittonsa Swansean kustannuksella. Päätöslukemat kirjattiin Kettujen hyväksi 2-1.

Voittomaalin iski Jamie Vardy, jolle osuma oli kauden ensimmäinen Valioliigassa. Kuvio oli tuttu: riiston jälkeen suoraviivainen hyökkäys, jossa Danny Drinkwater tarjosi pitkän juoksupallon Vardylle. Hyökkääjältä pari terävää askelta ja tarkka laukaus verkkoon.

2-0-osuma oli Leicesterin lihaosaston käsialaa. Kulmapotkussa topparit nostettiin ylös, Robert Huth voitti ykköspallon ja Wes Morgan suti karat sisään. Sen jälkeen Riyad Mahrezilla oli jopa varaa hukata rangaistuspotku. Isompaa huolta aiheutti Kasper Schmeichelin loukkaantuminen. Leicesterin ykkösvahti joutui jättämään pelin kesken.

Leroy Fer vielä kavensi lukemat 1-2:een, mutta sen pidemmälle ei Swansean kiri riittänyt. Kauden aiemmissa peleissä Hullille hävinnyt ja Arsenalin kanssa tasan pelannut Leicester nousi neljään pisteeseen. Swansealla on yksi piste vähemmän.

100 - Claudio Ranieri has won his 100th Premier League game as a manager & is the 5th non British/Irish boss to reach the landmark. Century

Myös Arsenal voiton makuun

Kahdesta ensimmäisestä pelistä vain pisteen kerännyt Arsenal ei jättänyt mitään sattuman varaan Watfordin vieraana. Joukkue takoi jo avausjaksolla kolme maalia ja paineli lopulta 3-1-voittoon.

Pelin ensimmäinen maali nähtiin yhdeksännellä minuutilla. Alexis Sánchezia rikottiin rangaistusalueella, ja Santi Cazorla iski tilannetta seuranneen rangaistuspotkun maaliin.

40. minuutilla syntynyt 2-0-osuma oli hyvä näyte Arsenalin puolinopeasta hyökkäyksestä. Vasemmalta laidalta keskustan kautta oikealle ja syöttö takatolpalle. Maalintekijänä Sánchez. Juuri ennen taukoa Sánchez tarjoili vasemmalta laidalta keskityksen maalin eteen juosseelle Mesut Özilille, joka puski 3-0:aan.

Watfordin kavennuksesta vastasi Juventuksesta hankittu Roberto Pereyra. Hän ehti olla vain kymmenisen minuuttia kentällä ennen maaliaan.

Arsenal nousi täyden pistepotin myötä neljään pisteeseen. Watfordin voittosarake näyttää yhä nollaa. Joukkue on onnistunut saalistamaan yhden tasapelipisteen.