Henrikh Mkhitarjan saapui Borussia Dortmundista kesällä kovin odotuksin Manchester Unitediin. 27-vuotias armenialaistaituri valittiin viime kaudella Bundesliigan vuoden pelaajaksi ja voitti 15 maalisyötöllään syöttökuninkuuden. Näillä meriiteillä keskikenttäpelaajan epäiltiin marssivan suoraan avauskokoonpanoon.

Toisin kuin ennakkoon odotettiin, Mkhitarjan ei ole vielä aloittanut yhdessäkään ottelussa. Manageri José Mourinhon mukaan armenialaisen aika kuitenkin tulee vielä. Portugalilaisluotsi ei vain halua kiirehtiä hänen sisäänajossaan.

– Se on vaikeaa. Jos Juan Mata on penkillä, luulette minun haluavan myydä hänet. Tällä hetkellä muut avauksen pelaajat pelaavat vain hyvin. Managerit joskus ostavat pelaajia vain suojatakseen itseään. Minä kuitenkin laitan joukkueen edelle, Mourinho kommentoi Sky Sportsille.

– Tiedän Mkhitarjanin olevan mahtava pelaaja ja uskon hänen menestyvän. En vain halua kiirehtiä sanomalla, että hän pelaa jokaisen pelin näin alussa näyttääkseni hänen hyvyytensä. Mkhitarjan on kuitenkin valmis ja hän saattaa pelata jo Hullia vastaan.

Mourinhon United kohtaa tänään kolmannessa ottelussaan vieraskentällä sarjanousija Hull Cityn. Ottelu alkaa kello 19:30 Suomen aikaa.