Englantilaislehdistössä huhutaan sitkeästi edelleen Juventuksen ja Italian maajoukkueen huipputopparin Leonardo Bonuccin olevan valioliigaseurojen kiikarissa. Sitkein kytkös vie Bonuccia Manchester Cityyn, mutta myös Bonuccin ex-valmentajan Antonio Conten Chelsean väitetään olevan keskuspuolustajasta kiinnostunut.

Cityn valmentaja Pep Guardiola on kehunut Bonuccia ”yhdeksi kaikkien aikojen suosikeistaan”, ja Vincent Kompanyn jatkuvat loukkaantumishuoleet pitävät topparitarpeen voimassa. Juventuksen puheenjohtaja Giuseppe Marotta ehti kuitenkin jo ampumaan City-siirron tässä vaiheessa alas.

– Ei, en ole kuullut sellaisesta. Juuri nyt pelaajasiirrot eivät olisi muutenkaan mahdollisia emmekä ole vastaanottaneet mitään tarjouksia, Marotta sanoi Mediaset Premiumille ennen Juventuksen Palermo-ottelua sunnuntaina.

Pelaaja itse myönsi aiemmin City-siirron houkutelleen häntä jossain määrin.

– Mietin sitä hetken. Guardiolan sitkeys sai minut harkitsemaan. En puhunut Pepille suoraan, mutta vaihdoimme ajatuksia agenttini välityksellä. Se oli houkuttelevaa, mutta päätin lopulta seurata sydämeni ääntä, Bonucci kertoo kesäsiirron aikaisista keskusteluista.

Lähde: Manchester Evening News