Manchester Cityn laitapuolustaja Pablo Zabaleta ei usko voitosta voittoon marssivan joukkueensa pääsevän helpolla Glasgow Celticiä vastaan Mestarien liigassa, vaikka Barcelona murskasikin avauskierroksella skotlantilaiset 7-0. City on pelannut Pep Guardiolan johdolla jo kymmenen peräkkäistä voitokasta matsia, mutta Zabaleta pitää siitä huolimatta jalat maassa.

– Kaikki pitävät Celticiä lohkon heikoimpana joukkueena, mutta uskon pelistä tulevan hankalan, koska he pelaavat kotonaan, Zabaleta sanoi The Mirrorin haastattelussa.

– Glasgown uskomaton tunnelma tekee pelistä vaikean. Emme ajattele sitä, mitä Celticille Barcelonaa vastaan tapahtui. Ei ole helppoa pelata Camp Noulla yhtä maailman parasta joukkuetta vastaan. Se oli niitä päiviä, kun Celtic ei pelannut tasollaan, ja jalkapallossa sattuu huonoja päiviä.

-Ajatellaan sitä mieluummin näin: Celtic ei ole ainoa joukkue, joka on hävinnyt Camp Noulla 0-7, Zabaleta puolustelee.

Zabaletalle vierailu Celtic Parkilla on miehen uran ensimmäinen. Vastaansa City saa ottelussa myös Celticissä lainalla olevan laitalinkkinsä Patrick Robertsin sekä entiset pelaajansa Kolo Touren ja Scott Sinclairin.

-Patrick on nuori lahjakas pelaaja, jolla on suuri tulevaisuus edessään. Olen varma, että hän tekee parhaansa meitä vastaan.

Lähde: FourFourTwo