Leicesterin Claudio Ranieri kuvaili Manchester Unitedin ensimmäisen puoliajan näytöstä uskomattomaksi. United voitti liigamestarin lukemin 4-1 – se teki kaikki neljä osumaansa ensimmäisellä jaksolla.

– Aloitimme hyvin, ja ensimmäiset 20 minuuttia oli meidän. Annoimme painetta ja yritimme luoda tilanteita, mutta yhtäkkiä olimmekin tappiolla, Ranieri kertoi Sky Sportsille.

– Ei pitäisi olla mahdollista antaa kolmea maalia kulmapotkuista. Se osoittaa, että emme olleet riittävän keskittyneitä. Peli meni siinä – ensimmäisellä puoliajalla, Ranieri harmitteli.

Italialaisluotsin mukaan hänen joukkueensa on yleensä kulma- ja vapaapotkuissa hyvin järjestäytynyt, ja heitä vastaan on vaikea tehdä niistä maaleja. Tänään Manchester United siinä kuitenkin onnistui.

– Se on epätavallista. Mutta tänään teimme virheitä, ehkä se johtui keskittymisen puutteesta. Unitedin pelaajat ovat myös hyvin pitkiä. Heidän kulmapotkunsa ovat älykkäitä, ja me emme olleet kovin tarkkaavaisia.

Tappio ei antanut parhaita mahdollisia lähtökohtia Leicesterille ensi viikon Mestarien liigan otteluun Portoa vastaan. Ranieri vakuutti kuitenkin, että lauantai-illan tapahtumat unohtuvat pian.

– Nyt meidän on tärkeää tyhjentää päämme. Edessä on meidän ensimmäinen Mestarien liigan kotiottelumme ja haluamme tehdä parhaamme.