Valioliigan hännänhuipuksi eilen pudonneen Sunderlandin manageri David Moyes peräänkuuluttaa pelaajiensa vastuuta ottelun aikana. Sunderland johti otteluaan Crystal Palacea vastaan Jermain Defoen osumilla 2-0, mutta Crystal Palace nousi rinnalle ja ohi vieden pisteet numeroin 3-2. Moyes ei ole saanut juhlia vielä ainuttakaan voittoa Sunderlandin valmentajana.

– On iso pettymys johtaa kotipeliä 2-0 ja hävitä 2-3. Saimme kahden maalin johdon ehkä vähän onnekkaasti, mutta joka tapauksessa meillä oli tilaisuus voittaa, Moyes toteaa Sky Sportsin sivuilla.

– Kavennusmaali tuli 30 sekuntia maalimme jälkeen ja sen jälkeen roikuimme vain mukana. Pelaajien on alettava ottaa enemmän vastuuta kentällä, sillä minä ja valmennus emme vastaa kaikesta. Kun johtaa 2-0, täytyy pitää huolta puolustuksesta. Pääpalloja ja kaksinkamppailuja ei vain hävitä, skottimanageri jyrisee.

Erityisesti Moyesia risoi Crystal Palacen lisäajalla tekemä voitto-osuma, jonka vieraiden belgialaishyökkääjä Christian Benteke pääsi puskemaan aivan liian vapaasti sisään.

– Kaikki tietävät, miten hyvä Benteke on ilmassa. On uskomatonta, ettei kukaan pitänyt häntä ja hänelle annettiin viisi metriä tilaa juosta ja hypätä ilman kontaktia, Moyes puhisee.