Viime kaudella West Ham sijoittui Valioliigassa seitsemänneksi ja jäi vai neljän pisteen päähän nelossijasta. Nyt menee aika paljon huonommin.

Hammers hävisi kauden kuudennella kierroksella kotonaan Southamptonille maalein 0-3. Tappio oli joukkueelle jo kauden viides. Alkukausi on ollut seurahistorian heikoin.

OptaJoe

@OptaJoe
5 - West Ham have lost five of their opening six top-flight games in a season for the first time in their history. Burst.

Omiin on mennyt jo 16 maalia. Niin on käynyt tässä vaiheessa kautta viimeksi kaudella 1988-89.

OptaJoe

@OptaJoe
15 - West Ham have conceded 15 goals in their opening six games of a top-flight season for the first time since 1988-89. Troubles.

Saintsin ensimmäisen maalin viimeisteli Charlie Austin. Ryan Bertrand tarjoili vasemmalta hyvän syötön, ja Austin sijoitti alakulmaan. Maali oli Austinille jo kauden viides, kun kaikki kilpailut otetaan huomioon.

2-0-maalissakin Austin oli vahvasti mukana. Hammers ajoi keskikaistalla Southamptonin prässimiinaan. Pallo pelattiin nopeasti pystyyn Austinille, joka jatkoi saman tien Dusan Tadicin läpi. Serbi ohitti maalivahti Adriánin ja sijoitti tyhjiin.

Viimeisen parinkymmenen minuutin aikana oli lähinnä hämmentävää, ettei lisämaaleja nähty. Steven Davisilla oli paikka, Tadicilla oli paikka, Nathan Redmondilla oli paikka, Simone Zazalla oli paikka ja Pierre-Emile Hojbergillä oli paikka. Ja nyt siis puhutaan todella hyvistä maalipaikoista, joista jokaisesta olisi hyvin voinut syntyä täysosuma. Lopulta lisäajalla Davis ruokki, ja 10 minuuttia ennen täyttä aikaa kentälle vaihdettu James Ward-Prowse iski 3-0:aan.

Voitto nosti Southamptonin kahdeksaan pisteeseen ja sarjataulukon sijalle 10. Hammers jatkaa kolmen pisteen saldolla kolmanneksi viimeisenä.

Valioliiga sunnuntaina

West Ham-Southampton 0-3 (0-1)
0-1 Charlie Austin (40.)
0-2 Dusan Tadic (62.)
0-3 James Ward-Prowse (90+2.)