West Ham Unitedin puheenjohtajat David Sullivan ja David Gold eivät yritäkään selitellä seuran huippusurkeaa alkukautta.

– Syyt ovat kaikkien nähtävillä. Olemme päästäneet liikaa maaleja, emmekä tehneet niitä itse tarpeeksi. Osa avainpelaajistamme on kärsinyt loukkaantumisista. Voitte kuitenkin olla varmoja, että ongelmat ratkeavat, herrat lupaavat kannattajille lähettämässään avoimessa kirjeessä.

Kirje julkaistiin maanantaina seuran virallisilla kotisivuilla.

– Emme aio selitellä mitään. Tiedämme, että Slaven (Bilić, päävalmentaja) ja joukkue tekevät harjoituksissa töitä koko ajan kovemmin saadakseen asiat sujumaan.

Sullivan ja Gold kehottavat – kaikesta huolimatta – kannattajia pysymään positiivisina.

– Nämä samat pelaajat ovat antaneet meille myös ikimuistoisia hetkiä.

– Tiedämme, että tämä on vaikeaa aikaa kannattajillemme, mutta haluamme kiittää teitä henkilökohtaisesti ja täydestä sydämestämme siitä, että olette pysyneet seuran kanssa. Kuten Mark Noble viikonloppuna sanoi – nyt West Ham Unitedin perheen on pysyttävä yhdessä. Me muutamme vielä kautemme suunnan, kirjeessä sanotaan.

Puheenjohtajat uskovat, että kotiottelut uudella London Stadiumilla tarjoavat vielä kokemuksia, joista seurassa voidaan olla ylpeitä. He lupaavat, että seurassa ponnistellaan todella, että alkukaudesta nähdyt ongelmat eivät toistuisi.

Kannattajien ylistys jatkuu läpi kirjeen:

– Emme voi kiittää teitä kannattajia tarpeeksi siitä, kuinka te yhdessä seisoitte joukkueemme takana viikonloppuna.

– Haluamme kiittää kaikkia teitä uskomattomasta kannatuksesta ja yhteistyöstä.

West Ham United on aloittanut kautensa historiallisen huonosti. Se on saavuttanut kuudesta ottelusta kolme pistettä.