Kautensa surkeasti aloittaneen West Hamin manageri Slaven Bilic on noussut vedonlyöntitoimistojen ykkössuosikiksi saamaan valioliigakauden ensimmäiset potkut. Kuuden ottelukierroksen saldo on vain kolme sarjapistettä ja Eurooppa-liigasta West Ham putosi jo playoff-vaiheessa.

Italialaissivusto Calciomercato laski alkuviikosta liikkelle huhun, jonka mukaan Roberto Mancinia harkittaisiin West Hamin uudeksi käskyttäjäksi, mikäli kroatialainen Bilic saisi monoa. Mancini valmensi Manchester Cityn valioliigamestaruuteen vuonna 2012, mutta tällä hetkellä hän on vailla työpaikkaa. Mancinin sopimus Inter Milanin kanssa purettiin elokuussa.

Lauantain tuikitärkeään Middlesbrough-otteluun valmistautuva Bilic ei kuitenkaan huhulla päätään vaivaa.

– Kun minulta kysyttiin viime vuonna uusista sopimuksista, en halunnut puhua siitä. Ei asia huolestuta minua lainkaan. Olen iloinen siitä, että minulla on tämä työ, Bilic kommentoi Expressissä.

– Keskityn harjoitteluun ja otteluun valmistautumiseen, vastustajan analysoimiseen ja pelaajien kanssa työskentelyyn. Panen nyt kaiken energiani joukkueeseeni, Bilic vakuuttaa.