Itälontoolainen West Ham United onnistui katkaisemaan neljän ottelun tappioputkensa Valioliigassa, kun Dimitri Payet nosti isännät 1–1-tasatulokseen lauantain kotiottelussa Middlesbrough’ta vastaan.

Ranskalaistaiturin soolomaali 57. minuutilla oli upeata katsottavaa. Mies nousi vasemmalta laidalta, ohitti vastustajan toisensa perään ja sijoitti pallon alanurkkaan.

– Se oli uskomaton maali, se oli puhdasta magiikkaa. On sääli, ettei se ollut voittomaali. Tarvitsimme sen laatuhetken parhaalta pelaajaltamme nostamaan koko joukkueen henkeä, West Hamin manageri Slaven Bilić totesi BBC:lle.

West Ham News

@WHUFC_News
DIMITRI PAYET WHAT A GOAL

Osuma on kerännyt ylisanoja sosiaalisessa mediassa ympäri maailmaa. Moni nosti sen saman tien Valioliigan Vuoden maali -ehdokkaaksi, ja myös West Hamin maalivahti Adrián oli vaikuttunut näkemästään.

– Payet tekee tuollaista harjoituksissa. Hän teki maalin kuin Lionel Messi Barcelonassa. Se on massiivinen maali meille, Adrian sanoi BBC:lle.

– Sitä oli vaikea pysäyttää. Hänen kaltaisensa laatupelaajat nousevat aina ratkaisijoiksi, tuumi puolestaan Middlesbrough’n luotsi Aitor Karanka.