José Mourinho vaikutti tyytyväiseltä Manchester Unitedin iltapuhteeseen Eurooppa-liigassa.

United voitti Fenerbahcen maalein 4-1 ja nousi A-lohkon kärkipaikalle. Unitedin maaleista vastasivat Paul Pogba (kahdesti), Anthony Martial ja Jesse Lingard. Pogban kahden maalin ilta innosti manageri José Mourinhon veistelemään median suuntaan.

– Kaksi päivää sitten hän oli Valioliigan huonoin pelaaja. 48 tuntia myöhemmin hän on ilmiömäinen. Kuulkaa, hän tarvitsee aikaa, Mourinho sanoi BT Sportille pelin jälkeen.

– Olin Italiassa, olen työskennellyt Italiassa. Tiedän sen sarjan vauhdin, intensiteetin ja muut ominaispiirteet.

– Se, että on Italiassa 4-5 vuotta ja palaa sitten Valioliigaan, ei ole ihan helppoa. En odottanut hänen sopeutuvan sormia napsauttamalla. Jopa huippupelaajat tarvitsevat aikaa.

Unitedin saamat rangaistuspotkut olivat Mourinhon mielestä oikeutettuja. Sen sijaan päästettyyn maaliin hän ei ollut tyytyväinen.

– Fenerbahce tuli peliin hyvällä puolustussuunnitelmalla. He nollasivat meidät alussa, mutta kaksi maalia – kaksi selkeää rangaistuspotkua – avasi pelin.

– Neljän maalin kohdalla otimme jalan pois kaasulta, mikä on luonnollista. En ole koskaan iloinen päästetystä maalista, etenkään jos se ei ole täydellinen maali.