Arsenalin pelaajien sopimustilanne puhuttaa.

Useamman avainpelaajan sopimus päättyy joko ensi kesänä tai sitä seuraavana. Mediassa asiasta on puhuttu jo niin paljon, että manageri Arsène Wengerkin on joutunut lausumaan omat mietteensä.

Eniten on spekuloitu sitä, onko Héctor Bellerín lähdössä, vaikka miehen sopimus päättyy vasta kesällä 2019. Tiettävästi ainakin Manchester City ja Barcelona ovat kiinnostuneita nuoresta laitapakista. Lisää vettä myllyyn tuonee uutinen, jonka mukaan Inter haluaisi jo tammikuussa Cityn Pablo Zabaletan. Jos City myisi, se tarvitsisi ennemmin tai myöhemmin jonkun tilalle.

– Saa nähdä (mitä Bellerínin kanssa tapahtuu). On selvää, että hän on oikea laitapakki tuleviksi vuosiksi, Cazorla sanoi International Business Timesin haastattelussa.

– Swansea-voitossa saattoi nähdä, kuinka hyvä hän on. Hän oli joka paikassa, eikä missään vaiheessa lopettanut juoksemista. Arsenalilta olisi virhe päästää hänet pois.

– On selvää, että moni joukkue haluaa hänet. On ollut puhetta Manchester Citystä ja Barcelonasta. Hänessä on paljon potentiaalia, ja olen varma, että hän on tulevina vuosina avainpelaaja Espanjan maajoukkueessa.

21-vuotias Bellerín on pelannut Arsenalin organisaatiossa kesästä 2011. Tällä kaudella hän on saanut vyölleen 11 ottelua, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.