Kokoonpanoon palannut keskikenttäpelaaja Bastian Schweinsteiger saattaakin jatkaa Manchester Unitedissa, sanoo manageri José Mourinho.

BBC:n mukaan portugalilaiselta kysyttiin perjantain pressitilaisuudessa saksalaisen tilanteesta. Schweinsteiger pääsi vaihdosta kentälle Liigacupin keskiviikkoillan voitto-ottelussa West Hamia vastaan, ja se oli miehen ensimmäinen seurajoukkuepeli tällä kaudella.

– Tietysti hän voi (jatkaa), Mourinho totesi.

Ilman vastuuta aiemmin jäänyt Schweinsteiger, 32, on keskustellut mahdollisesta siirrosta MLS-seura Chicago Firen kanssa. Yhteyttä on pidetty myös muihin pohjoisamerikkalaisiin seuroihin.

– Jos sinulla on sopimus, olet vahvassa tilanteessa ja voit päättää omasta tulevaisuudestasi. Tammikuussa hän on vahva osapuoli – ja paremmilla fiiliksillä kuin aiemmin, kommentoi Mourinho.

Schweinsteiger joutui syksyllä harjoittelemaan yksin, kun hänellä ei ollut asiaa joukkueharjoituksiin.

– Kaikki olivat tyytyväisiä, koska hän taisteli sitä vastaan, kun hän ei harjoitellut. Ja onnistui tekemään sen ilman loukkaantumista. Hän oli tehnyt töitä kuukausien ajan, ja ajattelin, että se saattoi olla hänelle hyvä tilaisuus pelata ja auttaa meitä.