Manchester United joutui tyytymään – jälleen kerran – 1-1 -tasapeliin vierailtuaan sunnuntaina Evertonin vieraana Goodison Parkilla. Ottelusta kehkeytyi varsin räiskyvä ja fyysinen kamppailu, jota erotuomari Michael Oliver itse edesauttoi sallivalla linjallaan.

Yksi Oliverilta ohi mennyt tilanne oli Zlatan Ibrahimovicin ja Seamus Colemanin välinen kaksinkamppailu, jossa ruotsalaiskolossi kaatui Everton-puolustajan päälle ja näytti potkaisevan tätä päähän. Pelin jälkeen spekuloitiin teon tahallisuudella ja sillä, että Zlatanille saattaisi olla luvassa jälkikäteen pelikieltoa, mutta hyökkääjä itse kiisti kaiken tahallisuuden.

– Se oli fyysinen ottelu ja he pelasivat kovaa. Kuulin, että eräs kommentaattori sanoi minun potkaisseen jotakuta päähän tahallaan, mutta se oli tasapäinen kaksinkamppailu ja hän kiskaisi minut nurin, Ibrahimovic kertoo Manchester Unitedin MUTV:lle Manchester Evening Newsin mukaan.

– Luottakaa minuun: Jos haluaisin potkaista jotakuta päähän, osaisin kyllä tehdä sen niin, että häneltä lähtisi taju kankaalle. Ei minulla siitä muuta sanottavaa ole.

28-vuotias Irlannin maajoukkueen kapteeni Coleman koki huimausta kolarin jälkeen ja tuli muutamaa minuuttia myöhemmin vaihtoon. Alla on nähtävissä video tilanteesta.

Ibrahimovic vastasi myös Unitedin ainoasta maalista. Zlatan nosti yhdellä kosketuksella 20 metristä sentintarkan roikun kohti maalia, ja pallo hiipi lopulta yli maalilinjan käytyään ensin ylärimassa ja tolpassa.

– Juoksin tyhjään tilaan ja sain Anthony Martialilta fantastisen syötön. Näin maalivahdin tulevan vastaan, joten yritin ajoittaa sen oikein. Se osui tolppaan ja ylärimaan ja meni sitten sisään, Ibrahimovic kuvailee.

– Tein tänään maalin, mutta saimme vain yhden pisteen. Ottaisin mieluummin voiton tekemättä itse maalia.