Entinen Manchester United -puolustaja Gary Neville lyttää Marouane Fellainin esityksen Red Devilsin eilisessä Valioliiga-ottelussa Evertonia vastaan. Keskikenttäpelaaja tuli Goodison Parkilla vaihdosta sisään ja aiheutti kömpelöllä rikkeellä rangaistuspotkuun kotijoukkuelle kaadettuaan Idrissa Gueyen. Leighton Baines käytti pilkun hyväkseen aiheuttaen Unitedille yhden pistemenetyksen lisää (lue raportti tästä).

Neville näki Fellainin esityksen täysin luokattomana.

– Se esitys oli Fellainilta täyttä kuraa. Se on täysin selvää, että jos haastat rangaistusalueen sisällä, olet vaarassa antaa vastustajalle rangaistuspotkun. Se oli roskaa häneltä. Tällä ei ole mitään tekemistä managerin kanssa. Hän teki vaihdon oikeasta syystä ja pelaaja petti. Se on todella säälittävää näinkin kokeneelta pelaajalta, Neville kritisoi Sky Sportsille.

Neville itse loi pitkän uran Unitedin takalinjoilla. Puolustaja pelasi 400 Valioliiga-ottelua ja voitti sarjan kahdeksan kertaa joukkueen riveissä. Palkintokaappiin tarttui myös muun muassa kaksi Mestarien liigan voittoa.