Manchester City joutuu tulemaan useamman pelin toimeen ilman kahta avainpelaajaansa.

Englannin jalkapalloliitto (FA) langetti Sergio Agüerolle neljän ja Fernandinholle kolmen ottelun pelikiellon. Rangaistukset tulivat viime viikonlopun Chelsea-ottelun ulosajoista.

Ottelun lisäajalla nähtiin torikokous, joka lähti Agüeron rumasta taklauksesta David Luizia kohtaan. Välienselvittelyssä Fernandinho tarttui pariin otteeseen Cesc Fàbregasia kurkusta ja työnsi tämän mainosaitoihin. Myös Fernandinho ajettiin suoralla punaisella suihkuun.

Agüeron pelikiellon pituudessa painoi aiemmin tällä kaudella saatu rangaistus.

– Me aiomme hyväksyä jalkapalloliiton langettamat rangaistukset ja käyttää muita pelaajia, manageri Pep Guardiola sanoi lehdistötilaisuudessa.

Rangaistusten hyväksyminen tarkoittaa sitä, että City joutuu pelaamaan Leicesteriä, Watfordia ja Arsenalia vastaan ilman Agüeroa ja Fernandinhoa. Agüerolta jää lisäksi väliin tapaninpäivän Hull-kamppailu.

Agüeron ja Fernandinhon kohdalla puhutaan todellisista avainpelaajista. Tämän kauden valioliigaotteluissa Fernandinho on pelannut City-pelaajista eniten ja Agüero kolmanneksi eniten. Agüero johtaa ylivoimaisesti joukkueen sisäistä maalitilastoa.

Agüeron ja Fernandinhon lisäksi tulevan viikonlopun Leicester-peli jää väliin Nicolás Otamendilta, jonka varoitustili täyttyi Chelseaa vastaan.