West Bromwich aikoo panostaa vahvistuksiin talven siirtomarkkinoilla.

14 kierroksen jälkeen joukkue on Valioliigassa komeasti seitsemäntenä, eikä menon haluta pysähtyvän.

Seura piti viime viikolla johtokunnan kokouksen. The Telegraphin tietojen mukaan uusiin hankintoihin ollaan varaamassa yli 20 miljoonan punnan (noin 24 miljoonaa euroa) budjetti.

WBA-manageri Tony Pulisin ostoslistan kärjessä on lehden mukaan Manchester Unitedin Morgan Schneiderlin. Keskikenttäpelaaja voisi olla irrotettavissa, sillä José Mourinhon alaisuudessa hän ei ole saanut käytännössä minkäänlaista roolia. Schneiderlin on tällä kaudella pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 238 minuuttia – näistä ainoastaan 11 Valioliigassa.

Pulisin toinen kohde siirtomarkkinoilla on Telegraphin mukaan Southamptonin Jay Rodríguez. Hyökkäyslinjan eri paikoilla operoimaan kykenevä Rodríguez on Schneiderlinin tavoin jäänyt vähälle vastuulle tällä kaudella. Peliaikaa on tullut kaikki kilpailut mukaan lukien 11 ottelussa yhteensä 345 minuuttia.

– On tärkeää, että hankimme laatua. Aiomme hankkia yhden tai kaksi pelaajaa sen sijaan, että hankkisimme viisi tai kuusi, Pulis sanoi hiljattain lehdistölle.

Telegraph tietää kertoa, että WBA:n johtokunnan kokouksessa keskusteltiin myös Darren Fletcherin, Jonny Evansin ja Chris Bruntin mahdollisista jatkosopimuksista.